florentz_logo

Aftenmenu – 17-21

FISK

  • MOULES FRITES
    159 kr.
    500 g. hvidvinsdampede danske muslinger med pommes frites & aioli.
  • DAGENS FANGST
    Pocheret courgette fleur, nye aspargeskartofler & sauce nage.

    Dagspris. Spørg tjeneren

  • FLORENTZ BOUILLABAISSE
    155 kr.
    Klassisk fiskesuppe med bagt hvid fisk & hjertemuslinger.

burger

  • FLORENTZ BURGEREN
    165 kr.
    200g. Hakket oksekød, serveres i økologisk sesamburgerbolle af briochedej, salat, cheddar, syltet agurk, tomatrelish, pommes frites, aioli & béarnaise.
  • Tilvalg: Bacon
    10 kr.

VEGETAR

  • FRIKASSÈ AF FORÅRSGRØNT
    125 kr.
    Hvide & grønne asparges, nye løg, syltet artiskok, revet trøffel & sauce barigoules.

forretter

  • CARPACIO
    109 kr.
    Skiver af dansk kødkvæg med schezuan peber mayonnaise & parmesan.
  • ”PIL SELV” REJER
    75 gr. / 120 gr. 95 kr. / 125 kr
    Hjemmerørt mayo, urter & grillet lime.
  • LAKS
    115 kr.
    Rimmet laks, crème fraiche, kartoffel rösti, vagtelæg & agurki.
  • CHARCUTERIE
    118 kr.
    – fra den lokale slagter Frimann

    Skinke af skovgris, lagret i mørk rom i 12 mdr. Fennikel salami, krydret & tørret okse

    dijonaise, cornichoner & oliven.

KØD

  • BBQ SPARERIBS
    189 kr.
    Stegte spareribs af gourmet gris fra Svendborg med BBQ sauce, coleslaw, pommes frites.
  • TARTARE FRITES
    158 kr.
    Klassisk rørt oksetatar med salat, pommes frites & aioli.
  • BØFFER
    Alle vores bøffer er af dansk kød kvæg som er krogmodnet i minimum 30 dage.

    Filet

    Ca. 250g. Serveres med Pebersauce. 255 kr.

    Rib eye

    Ca. 250g. Serveres med béarnaise & rødvinssauce. 265 kr.

    Cõte de beauf

    Ca. 550g. Serveres med béarnaise & rødvinssauce. 385 kr.

    Alle bøffer serveres med pommes frites.                            

     

    Tilvalg

    Grøn salat med grønne bønner, confiteret tomat & dijonvinagrette. 45 kr.

    Frikassé af grønne & hvide asparges samt friskbælgede ærter. 45 kr.

    Nye kartofler med trøffel & revet havgus ost. 45 kr

3 RETTERS MENU

  • 3 RETTERS MENU

    DAMPEDE HVIDE ASPARGES

    Frisk høvlet havgus ost & sauce gribiche.

    __________________________________

    FYNSK LAMMEKRONE

    Ratatouille & lammesauce med sennepskorn.

    _____________________________

    RABARBER TÆRTE

    Syltede rabarber, jordbær, mandler & timian is.

    ________________________________

    3 retter 385kr.

    Vinmenu 3 retter 195 kr.

salater

  • CÆSARSALAT
    145 kr.
    Grillet kyllingebryst, bacon, romainesalat, croutoner, dressing & parmesan
  • SALADE NICOISE
    148 kr.
    Grillet sashimi tun, ansjoser, oliven, vagtelæg, grønne bønner & dijon vinaigrette
  • BURRATA SALAT
    138 kr.
    Burrata, bøftomat, stegte blommer & salat.

SNACKS

  • Pommes frites med aioli
    45 kr.
  • Pommes frites med béarnaise
    55 kr.
  • Saltede mandler
    35 kr.
  • Hjemmesyltede oliven
    45 kr.

DESSERTER

  • TARTE AU CITRON
    85 kr.
    Florentz’s citrontærte med vaniljeis.
  • CHOKOLADE TÆRTE
    95 kr.
    Chokolade mousse med karamel & chokolade sorbet.
  • PROFITEROL
    85 kr.
    Profiterol vanillie is & chokolade sauce.
  • TIRAMISU
    85 kr.
    Tiramisu med valrhona chokolade.
  • PETIT FOUR
    40 kr.
    2 Stk.