florentz_logo

Aftenmenu – 17-21

FISK

  • MOULES FRITES
    159 kr.
    500 g. hvidvinsdampede danske muslinger med pommes frites & aioli.
  • DAGENS FANGST
    Med glaskål, palmekål, smørdampet porre, kartoffelcreme med vesterhavsost & sauce blanquette.

    Dagspris. Spørg tjeneren

burger

  • FLORENTZ BURGEREN
    165 kr.
    200g. Hakket oksekød, serveres i økologisk sesamburgerbolle af briochedej, salat, cheddar, syltet agurk, tomatrelish, pommes frites, aioli & béarnaise.
  • Tilvalg: Bacon
    10 kr.

VEGETAR

  • RAVIOLI
    139 kr.
    Hjemmelavede ravioli med sauteret spinat, gruyére ost & svampeskum.
  • SUPPE
    125 kr.
    Vildbrøndkarse med pocheret vagtelæg & trøffel.

forretter

  • CARPACIO
    109 kr.
    Skiver af dansk kødkvæg med schezuan peber mayonnaise & parmesan.
  • GRATINEREDE SNEGLE
    109 kr.
    6 Danske frilands snegle fra Roskilde, serveret med sauteret kål, kryddersmør & vesterhavsost.
  • LAKS
    115 kr.
    Rimmet laks, crème fraiche, kartoffel rösti, vagtelæg & agurki.
  • CHARCUTERIE
    118 kr.
    Udvalg af charcuteri, oliven, chonichoner og dijon.

KØD

  • BBQ SPARERIBS
    189 kr.
    Stegte spareribs af gourmet gris fra Svendborg med BBQ sauce, coleslaw, pommes frites.
  • KOTELET
    228 kr.
    200g. Kotelet af dansk gourmet gris fra Svendborg, kartoffelcreme & æblesherry sauce.
  • TARTARE FRITES
    158 kr.
    Klassisk rørt oksetatar med salat, pommes frites & aioli.
  • BØFFER
    Alle vores bøffer er af dansk kød kvæg som er krogmodnet i minimum 30 dage.

    Filet

    Ca. 250g. Serveres med Pebersauce. 255 kr.

    Rib eye

    Ca. 250g. Serveres med béarnaise & rødvinssauce. 265 kr.

    Cõte de beauf

    Ca. 550g. Serveres med béarnaise & rødvinssauce. 385 kr.

    Alle bøffer serveres med pommes frites.                            

     

    Tilvalg

    Grøn salat med dijonvinaigrette 45 kr.

    Sauté af vild spinat med smør dampet aspargesbroccoli 45 kr.

    Svampefrikassé med trøffel 65 kr.

3 RETTERS MENU

  • 3 RETTERS MENU

    HUMMER BISQUE

    Stegt jonfruhummer med fennikel flan & brandy creme

    __________________________________

    UNGDUE

    Confiteret lår, foie gras, kål, brombær & kartoffelterrin.

    _____________________________

    FLORENTZ TÆRTE

    Chokolade mousse, chokolade kage, karamel &       chokolade sorbet.

    ________________________________

    3 retter 375kr.

    Vinmenu 3 retter 195 kr.

salater

  • CÆSARSALAT
    145 kr.
    Grillet kyllingebryst, bacon, romainesalat, croutoner, dressing & parmesan
  • SALADE NICOISE
    148 kr.
    Grillet sashimi tun, ansjoser, oliven, vagtelæg, grønne bønner & dijon vinaigrette
  • BURRATA SALAT
    138 kr.
    Burrata, bøftomat, stegte blommer & salat.

SNACKS

  • Pommes frites med aioli
    45 kr.
  • Pommes frites med béarnaise
    55 kr.
  • Saltede mandler
    35 kr.

DESSERTER

  • TARTE AU CITRON
    85 kr.
    Florentz’s citrontærte med vaniljeis.
  • CHOKOLADE TÆRTE
    95 kr.
    Chokolade mousse med karamel & chokolade sorbet.
  • PROFITEROL
    85 kr.
    Profiterol vanillie is & chokolade sauce.
  • TIRAMISU
    85 kr.
    Tiramisu med valrhona chokolade.
  • PETIT FOUR
    40 kr.
    2 Stk.