JULEN 2018

Julebuffet

  • Minimun 15 personer

    Skal forudbestilles

    1. Servering

    Julemarinerede sild med rødløg, kapersfrugt & dild

    Marineret sild med karrycreme, løg & kapers

    Æg med trøffelmayonaise & rejer

    Fiskefilet med citron & remoulade

    Graved laks med rævesauce

    Røget bækforel med røræg

    2. Servering

    Ribbensteg med rødkål

    Confiteret and med svesker & æbler

    Brunede kartofler

    Julesauce á la Florentz

    Frisk rødkålssalat med appelsin, figner & granatæble

    Julemedister med grønlangkål

    Æbleflæsk

    Lun leverpostej med svampe & bacon

     

    3. Servering

    Ris a la mande med kirsebærsauce

    3 slags oste med tilbehør

    Kuvertpris 345,-

      (Kuvertprisen tillægges lokaleleje afhængig af lokale og varighed)

    Drikkevarerpakke 1

    Øl, vand, vin, under middagen samt kaffe/te pris pr. pers. 350,-

    (Drikkevarerpakken skal gælde alle i selskabet.)

     

    Drikkevarerpakke 2

    Øl, vand, vin, kaffe (som pakke 1) samt udvalgte longdrinks efter middagen og frem til 01:00.

    pris pr. pers. 450,-

     

    Hvis der ikke ønskes drikkevarerpakker kan der købes drikkevarer

    fra menukortet hos tjeneren eller i baren.

Juleanretning

  • Minimum 4 personer, skal forudbestilles

    Serveres i 3 tempi på bordet

    1. Servering

    Julesild med løg, kapers og dild

    Æg og rejer og mayonaise

    Gravad laks med ”rævesauce”

     

     2. Servering

    Lun fiskefilet med citron og remoulade

    Tartelet med høns i asparges

    Ribbensteg med rødkål

    Confiteret and med svesker og æbler

     

     3. Servering

    Oste med passende garniture

    Ris á la mande

     

    Kuvertpris 295,-

      (Kuvertprisen tillægges lokaleleje afhængig af lokale og varighed)

Juleplatte

  • Serveres fra 10.30 – 16.00 i restauranten

    Krydret julesild

    Gravad laks med sennepsdressing

    Tarteletter med høns i asparges

    Confiteret and med æbler, svesker og sauce

    Ost med kompot og rugkiks

    Kuvertpris 165,-

      (Kuvertprisen tillægges lokaleleje afhængig af lokale og varighed)

    Tilvalg:

    Fiskefilet med remoulade 35,-

    Ris a la mande 29,-