JULEN 2017

MENU 1

  • Julebuffet på Florentz Café & Brasserie

    Minimun 15 personer

    Skal forudbestilles

    1. Servering

    Julemarinerede sild med rødløg, kapersfrugt & dild

    Marineret sild med karrycreme, løg & kapers

    Æg med trøffelmayonaise & rejer

    Fiskefilet med citron & remoulade

    2. Servering

    Ribbensteg med rødkål

    Confiteret and med svesker & æbler

    Brunede kartofler

    Julesauce á la Florentz

    Frisk rødkålssalat med appelsin, figner & granatæble

    Julemedister med grønlangkål

    Klassisk æbleflæsk

    Lun leverpostej med svampe & bacon

     

    3. Servering

    Ris a la mande med kirsebærsauce

    3 slags oste med tilbehør

     

    Pris pr. Pers. 345,-

      

    Drikkevarerpakke 1

    Øl, vand, vin, under middagen samt kaffe/te pris pr. pers. 350,-

    (Drikkevarerpakken skal gælde alle i selskabet.)

     

    Drikkevarerpakke 2

    Øl, vand, vin, kaffe (som pakke 1) samt udvalgte longdrinks efter middagen og frem til 01:00.

    pris pr. pers. 450,-

     

     

    Hvis der ikke ønskes drikkevarerpakker kan der købes drikkevarer

    fra menukortet hos tjeneren eller i baren.

MENU 2

  • Juleanretning på Florentz Café & Brasserie

    Minimum 4 personer, skal forudbestilles.

    Serveres i 3 tempi på bordet

    1. Servering

    Julesild med løg, kapers og dild

    Æg og rejer og mayonaise

    Gravad laks med ”rævesauce”

     

     2. Servering

    Lun fiskefilet med citron og remoulade

    Tartelet med høns i asparges

    Ribbensteg med rødkål

    Confiteret and med svesker og æbler

     

     3. Servering

    Oste med passende garniture

    Ris á la mande

     

     

    295,- pr. couvert

MENU 3

  • Juleplatte på Florentz Café & Brasserie

    Serveres fra 10.30 – 16.00 i restauranten

    Krydret julesild

    Gravad laks med sennepsdressing

    Hønsesalat med bacon & purløg

    Confiteret and med æbler, svesker og sauce

    Ost med kompot og rugkiks

    165,-

    Tilvalg:

    Fiskefilet med remoulade 29,-

    Ris a la mande 29,-