Det tidligere Hotel Prindsen emmer af historie og har i århundrede været samlingspunkt for selskaber af alle størrelser.

Vi tilbyder afvikling af selskaber på op til 60 personer i vores tilstødende lokaler, hvor den smukke autentiske bar, er med til at skabe en helt unik atmosfære.

Vi kombinerer moderne og klassisk gastronomi med en forankret tro på service og ikke mindst individualitet, er nøgleordene for at skabe en helt unik oplevelse. Vi har sammensat vores selskabsmenu med 2 arrangementspakker, for at kunne give jer et eksempel på hvordan et arrangement hos FLORENTZ Café & Brasserie kan se ud.

JULEN 2020

Julehygge, julestemning & julemad hos Florentz Café & Brasserie Vi har sammensat en juleanretning som serveres i 3 tempi i skåle og fade på jeres bord, så I kan læne jer tilbage og nyde maden.

FESTOPLEVELSER

Vi har sammensat et par festoplevelsespakker med lige præcis det, vi synes der skal til for at holde en god fest. Klik videre og se vores forslag til hvordan jeres næste fest kan sammensættes. Eller kontakt os med jeres forslag. Vi tager gerne en udfordring op og er naturligvis lydhør over for jeres ønsker.

BRUNCHSELSKAB

Ønsker du at fejre dig selv eller en du holder af med en lækker brunch, har vi skræddersyet en pakke der passer perfekt til en hyggelig formiddag i selskab med familie eller venner.

MINDEHØJTIDELIGHED

En mindehøjtidlighed efter en begravelse eller en bisættelse kan bruges som en mulighed for at samles og mindes i en mere uformel og afslappet atmosfære. Hos Florentz har vi de ideelle rammer til netop dette.​

KONFIRMATION

Vi på Florentz Café & Brasserie er stolte over her at kunne fremlægge vores Konfirmationsbrochure for 2019/2020 Her kan du se vores forslag til hvordan en konfirmationsfest kan sammensættes. Vores kokke har sammensat menuer af friske råvare hvor vi gør en dyd ud af at alt skal laves fra bunden.

SELSKABSFORESPØRGSEL