florentz_logo

Selskabsmenuer

Selskaber 2017

Vi på Florentz Café & Brasserie er stolte over her at kunne fremlægge vores selskabskort for 2017.

Vi råder nu over i alt 4 selskabslokaler hvoraf de 3 er beliggende på første etage i de traditionsrige og historiske lokaler Guldaldersalen, Gustav Wied og Holger Drachman Saloner og det sidste er beliggende i stueetagen i forlængelse af vores hyggelige Restaurant. Vi tilbyder afvikling af arrangementer fra 25-200 personer.

På de følgende sider ses vores forslag til hvordan jeres næste fest kan sammensættes. Vores kokke har sammensat menuer af friske råvare hvor vi gør en dyd ud af at alt skal laves fra bunden.

Kompromis med hverken kvalitet eller service er derfor udelukket hos os.

Hvad end det er moderne gastronomi eller oksesteg som ellers kun farmor kan lave den, tager vi hellere end gerne udfordringen op og laver vores svar på jeres livretter.

Har i derfor forespørgsler til ændringer i menuen er vi naturligvis mere end lydhør overfor dette.

Vi håber de følgende sider vil friste og inspirere jer til at afholde jeres næste fest hos os.

FLORENTZ Café & Brasserie

  • Selskabsmenu Januar – April 2017

    Velkomst:                                                                                                    

    Bobler & saltmandler 65 kr.

     

    Forret:

    Laksetatar

    Rimmet laks – røget laks – hakkede rødløg – dildcreme –

    syrlige beder – kølig safran fumét

    Terrin af kalvebryst

    syltede/brændte skalotteløg, – cremede ærter – bagt hvidløg – friske urter

    Hovedret:

    Kalvefilet

    Røget jordskokkepuré – sæsonens grønt – pommes anna – kalve sauce med rosmarin.

     

    Oksemørbrad

    Røget jordskokkepuré – sæsonens grønt – pommes anna – revet foie gras – rødvins sauce

     

    Dessert                                                                     

    Chokoladevariation

    Gateau Marcel kage – hvid chokolade – karamelis – knas

    Mocca & brombær

    Mocca panna cotta – råsyltede brombær – brombærpuré – estragon

    3 retter 399 kr.

     Tillæg ved oksemørbrad 35 kr.

    Tilvalg 3 forskellige oste fra ind & udland med salt & sødt 69 kr.

    _______________________________________________________________________________

    Selskabsmenu Maj – August 2017

    Velkomst:

    Bobler & saltmandler 65 kr.

    Forret:

    Varmrøget laks

    Varmrøget laks – avokadocreme – agurke kugler – sprød rug – brændt porre – citronskum

    Asparges Mousseliné

    Smørdampet asparges – lune rejer med dild – sauce Mousseliné – ærteskud – maltstøv

     

    Hovedret:

    Langtidsstegt Oksefilet

    Pommes fondant – sæsonens grønt – saltbagt selleri – rødvins sauce

    Kalvemørbrad

    Pommes Anna – sæsonens grønt – saltbagt selleri – stegt foie gras – rødvins sc

    Dessert:

    Chokolade & banan

    Chokoladebrownie – karamelliseret banan – vaniljeis – bananpuré – chokoladeknas

    Rabarber consummé

    Chokoladetrøffel – vaniljeis – finsk lakrids – pufsukker

    3 retter 399 kr

    Tillæg ved Kalvemørbrad 35 kr.

    Tilvalg 3 forskellige oste fra ind & udland med salt & sødt 69 kr.

    Selskabsmenu September – December 2017

    Velkomst:                                                                                                    

    Bobler & saltmandler 65 kr.

    Forret:

    Sprød kroket af braiseret svinekæber og friske krydderurter

    Cremet jordskokker – salvie – spidskål – radissio – sauce af braiserelagen

    Skindstegt sandart

    Grønkål – rehydreret gulerødder – brombærpure – Sauce beurre blank

    Terrin af torske soufflefars og dild

    Piquillo peber – grov sennep – syltet brændt porre – sprød violet gulerod – dildcreme – maltstøv

    Hovedret:

    Langtidsstegt Kalvefilet

    Kartoffelballontine – stegte svampe – bagte rodfrugter – hokaido – rødvins sauce

    Stegt oksemørbrad

    Pommes Anna – stegte svampe – grillet løg med top – hokaido – morkel sauce – revet foie gras

    Dessert:

    Chokolade og havtorn

    Gateau Marcel kage – vanilje syltet havtorn og stikkelsbær – havtorns sorbet – hindbær glace

    Hvid chokoladebrownie

    Puré af appelsin og passionsfrugt – Lakrids is – solbær – saltcrumble

    3 retter 399 kr

    Tillæg ved Oksemørbrad 35 kr.

    Tilvalg 3 forskellige oste fra ind & udland med salt & sødt 69 kr.

    ________________________________________________________________________________

    Snacks-buffet v. Reception

    Grøntsagsstænger (gulerødder agurker cherrytomater)

    Chips

    Saltstænger

    Nødder

    Oliven

    Cocktailpølser i baconsvøb

    Små frikadeller

    Hotwings

    Ostestænger

    Kuvertpris 165,-

    Drikkevarer kunne afregnes efter forbrug

    øl 32 kr. fl.

    sodavand 28 kr. fl.

    vin 225 kr. fl.

    ________________________________________________________________________________

    Frokost Buffet

     

    Serveres med friskbagt rugbrød og flutes, smør

     

    KOLDT

    Karrysild med løg og kapers

    Cremet torskesalat med bacon krumme og rødbede crudité

    Koldrøget laks med urtecreme

    Halv æg med trøffelmayonaise og rejer

    Hønsesalat med svampe og bacon

    Udvalg af Florentz charcuteri

    VARMT

    Marinerede Unghanebryst (fx soltørrede tomater/citron) med stegte svampe

    Små tærter med løg og ost

    Langtidsstegt okse ( Terres major) med bagte rodfrugter

    Grønne salat efter køkkenchefens valg

    Pestomarineret kartoffelsalat

    Lun leverpostej med bacon og svampe

    Fiskefilet med remulade og citron

    OST

    Ostebræt med danske og udenlandske oste og tilbehør (Primma Donna, brie, blåskimmel)

    Kage

    Kuvertpris pr. Pers 334 kr.