florentz_logo

Selskabsmenuer

Selskaber 2018

Vi på Florentz Café & Brasserie er stolte over her at kunne fremlægge vores selskabskort for 2018.

Vi råder nu over i alt 4 selskabslokaler hvoraf de 3 er beliggende på første etage i de traditionsrige og historiske lokaler Guldaldersalen, Gustav Wied og Holger Drachman Saloner og det sidste er beliggende i stueetagen i forlængelse af vores hyggelige Restaurant. Vi tilbyder afvikling af arrangementer fra 25-200 personer.

På de følgende sider ses vores forslag til hvordan jeres næste fest kan sammensættes. Vores kokke har sammensat menuer af friske råvare hvor vi gør en dyd ud af at alt skal laves fra bunden.

Kompromis med hverken kvalitet eller service er derfor udelukket hos os.

Hvad end det er moderne gastronomi eller oksesteg som ellers kun farmor kan lave den, tager vi hellere end gerne udfordringen op og laver vores svar på jeres livretter.

Har i derfor forespørgsler til ændringer i menuen er vi naturligvis mere end lydhør overfor dette.

Vi håber de følgende sider vil friste og inspirere jer til at afholde jeres næste fest hos os.

FLORENTZ Café & Brasserie

  • SÆSONMENU

    (Gældende fra April til Juli)

    _________________________ 

    FORRETTER:

    LAKS

    Rimmet laks, crème fraiche, kartoffel rösti, vagtelæg & agurk

    Eller

    CARPACCIO

    Tynde skriver af dansk limousine kvæg fra Kildegaarden

    _________________________ 

    HOVEDRETTER:

    FYNSK LAM

    Ratatouille & oliven

    Eller

    FILET AF DANSK KØDKVÆG 

    Sæsonens grøntsager & bordelaise sauce

    Begge hovedretter serveres med kartoffel & sauce á part 

    ___________________________ 

    DESSERTER:

     UDVALG AF OSTE Serveret med rugbrød & sødt

    Og / Eller

    FLORENTZ CHOKOLADETÆRTE

    Kuvertpris 399,-

    Kontakt os venligst for yderligere information om menuer og forslag.