AFTENKORT
FORRETTER
-
LAKS 115 kr.
Rimmet & brændt laks hertil pocheret vagtel æggeblomme, ørredrogn, syltede rødbeder, rødbedepuré, rød mizuna, rødbedecrudité & vinaigrette.
-
CARPACCIO 109 kr.
Skiver af dansk kødkvæg med schezuan peber mayonnaise & parmesan.
-
Gratinerede snegle 125 kr.
6 Frilandssnegle fra Roskilde urtesmør & croutoner.
-
florentz tartelet 125 kr.
Meunierstegte kalvebrisler, svampe, perleløg & hønsecreme.
-
Charcuterie 118 kr.
Udvalg af charcuteri hertil serveres dijonnaise, cornichoner, oliven & hjemmebagt brød.
TILVALG: 2 slags ost: 30 kr.
KØD
BØFFER
-
Alle vores bøffer er af dansk kødkvæg fra himmerland som er krogmodnet i minimum 30 dage. Serveres med pommes frites.
-
FILET 265 KR.
Ca. 250 gram. Serveres med Pebersauce
-
Rib eye ca. 250 g. 275 KR.
Serveres med béarnaise & rødvinssauce.
-
Rib eye ca. 350 g. 325 KR.
Serveres med béarnaise & rødvinssauce.
-
TILVALG
Grøn salat med grønne bønner, confiteret tomat & dijonvinaigrette : 45 KR.
Chasseulet med svampe & bønner. 65 KR.
3 RETTERS MENU
-
LAKS
Rimmet & brændt laks hertil pocheret vagtel æggeblomme, ørredrogn, syltede rødbeder, rødbedepuré, rød mizuna, rødbedecrudité & vinegret. -
BRAISSERET KALVESPIDSBRYS
Stegt brissel, karamelliseret kålrabi puré, aspargesbroccoli, syltede sennepskorn, savoykål & kinaradise. -
ÆBLE & HVID CHOKOLADE
Nougatine, granité, frisk æble & hvid chokoladecreme med vanille. -
3 RETTER 350 KR.
-
VIN MENU 200 KR.
TILVALG/SNACKS
FISK/SKALDYR
SALATER
-
CÆSARSALAT 145 kr.
Frilandskylling fra Graasten, hjertesalat, confit af tomat, croutoner, dressing & frisk høvlet parmesan
-
salade de chevre chaud 145 kr.
Gratineret gedeost på manitobatoast, frisée, endive, æbler, saltede mandler & dijonvinaigrette
-
salade DE SAuMON 145 kr.
Rimmet & brændt laks hertil grønne bønner, ørredrogn, syltede rødbeder, rødbedepuré, rød mizuna, rødbedecrudité & vinaigrette.
DESSERT
-
TARTE AU CITRON 90 KR.
Citrontærte med confiteret citron, frisk høvlet lime & vanilieis.
-
CHOCOLATE TART 95 KR.
Chokoladekage, chokolademousse, karamel & chokoladesorbet.
-
ÆBLE & HVID CHOKOLADE 95 KR.
Nougatine, granité, frisk æble & hvid chokoladecreme.
-
KLASSISK FRANSK OPERAKAGE 80 KR.
Mandelbund, smørcreme med karamel, kaffesirup & chokoladeganache.
-
3 SLAGS OST 99 KR.
3 slags ost med passende tilbehør.
-
PETIT FOUR 40 KR.
3 stk. hjemmelavede