AFTENKORT
Serveres fra 17.00 - 21.00
FORRETTER
HOVEDRETTER
-
CÆSARSALAT 145 kr.
Frilandskylling fra Graasten, hjertesalat, confit af tomat, croutoner, dressing & frisk høvlet parmesan.
-
SALADE DE CHEVRE CHAUD 145 kr.
Gedeost på gratineret manitobatoast, friseé, endive, æble, saltede mandler & dijonvinaigrette.
-
Vegetar/Veganer 138 kr.
Spidskål, rødbedepuré, stegte svampe, rødbeder, saltbagt selleri, aspargesbroccoli, sauce på rødbede & æble. Hertil pommes rösti med crudité af fenikkel & dild.
-
Steak Bearnaise 275/325 KR.
Skåret af dansk krogmodnet højreb fra Grambogård, Serveres med pommes frites, rødvinssauce & béarnaise Filet ca. 250 gr. 265 kr.
Ribeye ca. 250 gr./350 gr. 275 kr. /325 kr.
TILVALG: -
Lunt grønt 65 kr.
svampe, spidskål, selleri, porre & aspargesbroccoli.
-
Salat 45 kr.
Grøn salat med fennikel, æble & bladselleri & dijonvinaigrette.
-
kartoffelcreme 65 kr.
Kartoffelcreme med gammel knas ost fra Arla Unika.
3 RETTERS SÆSONMENU
DESSERTER
-
FLORENTZ JULEDESSERT 105 KR.
Pære, figner & blommer marineret i julens krydderier, karamelliseret pain d´ epices & vaniljeis.
-
TARTE AU CITRON 90 KR.
Citrontærte med confiteret citron, frisk høvlet lime & vanilieis.
-
CHOKOLADETÆRTE 95 KR.
Chokoladekage, chokolademousse, saltet karamel & chokoladesorbet.
-
HJEMMELAVET PETIT FOUR 55 KR.
3 Stk. Hjemmelavet petit four efter køkkenchefens valg.
-
3 SLAGS OST 90 KR.
Dansk havgus & gammel knas fra Arla Unika & Morbier fra Frankrig, serveres med tomatchutney, hjemmesyltet oliven & smørristet rugbrød.
BØRN
Kun for børn under 13år.
-
BURGER 79 KR.
Oksekød, serveres i burgerbolle af briochedej, salat, agurk, tomat pommes frites & remoulade.
-
FISH ‘N’ CHIPS 69 KR.
Fiskefilet, pommes frites med remoulade & ketchup
-
KYLLINGEBRYST 79 KR.
Bryst af frilandskylling fra Graasten med pommes & ketchup
-
FRITTER 45 KR.
Serveret med remoulade & ketchup.
-
IS 45 KR.