FROKOSTKORT
Serveres fra 11.30 - 15:45
Der tages forbehold for evt. fejl i priser og tekst på hjemmesiden.
SMØRREBRØD
-
RØDTUNGE 110 KR.
Friteret rødtunge med kål remoulade & grillet citron.
-
Asparges & Rejer 115 KR.
Hvide asparges, håndpillede rejer med urter, malt & dijonnaise.
-
Avokado 115 KR.
Grillet avocado, pocheret æg, saltet citron créme, dukkah & skalotteløgs vinaigrette.
-
HØNSESALAT 95 KR.
Hønsesalat med grønne æbler, ventreche, syltede peberkorn & friteret grøn shizo.
-
TATAR 95 kr.
Tatar med rouille, syltede cherrytomat, puffede flæskesvær & gammel knas.
-
Kartoffel 90 kr.
Kartoffelmad med røget mayo, radisse relish, friteret smelt & puffet kartoffel.
KLASSIKERE
-
Steak Bearnaise 355/285 KR.
ca. 300 g Rib eye af dansk højreb fra Himmerland, pommes frites & Béarnaise sauce.
eller -
ca. 250 gr. oksefilet af kornfodret kvæg fra Uruguay , pommes frites & béarnaise.
TILVALG: Blandet salat med urter, hvedekerner, kålskud & gammel knas. 45 kr.
TILVALG: Lunt grønt med farvede gulerødder, ristet kål, dukkah & friskost. 55 kr.
BØRNKun for børn under 13år.
TILVALG/SNACKS
-
Snacks 60 KR.
Filodej med Merguez, gedeost & urte honning.
-
60 KR.
Crustade med grillet tun, friskost & radise relish.
-
60 KR.
Friteret smelt med grillet citron & roille.
-
POMMES FRITES 48 KR.
Med aioli
-
POMMES FRITES 58 KR.
Med béarnaise
-
SALTEDE MANDLER 45 KR.
-
OLIVEN 45 KR.
-
ØSTERS 30 kr. pr. stk./ Dusin 300 kr.
Fine De Claire østers, agurkesaft & estragon olie.
Champagne, Premier cru, Fourny & Fils, Brut, Frankrig
gl. 95 kr. fl. 595 kr.