Restaurant Roskilde - Se Florentz Café og Brasserie

Besøg vores restaurant Roskilde og oplev vores mad lavet fra bunden af sæsonens friske råvare.

Velkommen til vores restaurant Roskilde

Er du på udkig efter en restaurant Roskilde i forbindelse med en fest, konference eller befinder du dig bare i nærheden med familien? Besøg Florentz Café og Brasserie med vores fantastiske beliggenhed centralt på Roskilde gågade.

I forlængelse af vores restaurant Roskilde finder du også oplagte og fremragende muligheder for overnatning. Hvis det er aktuelt for dig, så kan vi også henvise til de bedste parkeringsmuligheder i nærheden. Vi går op i, at vores gæster får et nemt og overskueligt besøg på vores restaurant Roskilde. 

Få et fantastisk måltid lige her

Hos os kan du altid forvente en måltid hvori alt er lavet fra bunden, og hvor der udelukkende er benyttet friske råvarer af høj kvalitet.

Besøg vores restaurant Roskilde uanset hvilken tid på dagen. Om det er en skøn frokost efter en gåtur i vores smukke by, eller til en dejlig middag, som starten på en god aften.

Når du udforsker vores menukort vil du støde på alt fra vores brunch platter, smørrebrød og sandwiches til vores aften menu hvor der er til enhver smag

Vores ambitiøse køkken bestående af dygtige og erfarne faglærte kokke har gjort, at vores restaurant roskilde er anmeldt som en af de bedste i test i en række forskellige medier

Kontakt os

INSTAGRAM

INSTAGRAM