Begravelses og bisættelses arrangementer

Leder du efter lokaler til afholdelse af jeres begravelses eller bisættelses arrangementer? Hvorfor så ikke vælge FLORENTZ Café & Brasserie.

Begravelses og bisættelses arrangementer

Velkommen til Café og Brasserie Florentz – din partner i at skabe værdige og respektfulde begravelses- og bisættelsesarrangementer.

Vi forstår, at hvert øjeblik er unikt og kræver særlig opmærksomhed. Hos os stræber vi efter at skabe en tryg og støttende atmosfære, hvor familie og venner kan samles for at mindes og ære den afdøde.

Uanset om I ønsker en intim samling i vores hyggelige lokaler eller en mere omfattende begivenhed, er Café og Brasserie Florentz her for at imødekomme jeres behov.

Du kan kombinere din mødedag med walk and talk i Roskildes fantastiske Bypark som leder hele vejen ned til Roskilde Havn og Vikingeskibene en gåtur på 8-10 min. eller en gåtur i jeres pause ned gennem gågaden forbi Lise Nørgaard statuen eller ned til Roskilde Domkirke.

Vi står klar til at sammensætte jeres arrengement
Kontakt os for mere information eller aftale om fremvisning af vores lokale på info@cafeflorentz.dk eller +45 46 152 152

Kontakt os for forespørgsel

*Sandwich inkludere 2-3 forskellige trekantssandwich (1-2 stk pr. person)

Menu 1

Tilbydes til min. 10 kuverter.

Forret

Okse carpaccio med bitter salat, ramsløg mayonnaise, fritet kapers, balsamico og parmesan.

Hovedret

Braiseret Okse Ca.200g braiseret okse med gulerodspuré, portobello svampe og sauce bordelaise. Serveret med kartofler vendt i urtesmør.

Dessert

Chokolademousse kage, friske bær og hjemmelavet vaniljeis.

425,- pr. kuvert

Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.

Menu 2

Tilbydes til min. 10 kuverter.

Forret

Røget laks med syltet glaskål, frisk agurk og kærnemælk med peberrod og dildolie.

Hovedret

Braiseret Okse, Ca.200g braiseret okse med gulerodspuré, portobello svampe og sauce bordelaise. Serveret med kartofler vendt i urtesmør.

Dessert

Creme brulé

475,- pr. kuvert

Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.

Menu 3

Tilbydes til min. 10 kuverter.

Hovedret

Friterede Kammuslinger i tapioca med glaskål, asparges broccoli og estragon smørsovs.

Hovedret

Økologisk Oksemørbrad 200g, med stegte gulerødder, pommes puré med trøffel og sauce boderlaise. Serveret med grøn salat.

Dessert

Chokolade fondant Med syltet pære, salt karamel og jordbær sorbet.

525,- pr. kuvert

Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.

Andre begivenheder

Familiefester og Fødselsdage

Saml dine nærmeste og nyd en dag fyldt med kærlighed, latter og gode minder.

Konfirmationer

Vi skaber uforglemmelige øjeblikke, når vi fejrer konfirmationer.