Begravelses og bisættelses arrangementer
Leder du efter lokaler til afholdelse af jeres begravelses eller bisættelses arrangementer? Hvorfor så ikke vælge FLORENTZ Café & Brasserie.
Begravelses og bisættelses arrangementer
Velkommen til Café og Brasserie Florentz – din partner i at skabe værdige og respektfulde begravelses- og bisættelsesarrangementer.
Vi forstår, at hvert øjeblik er unikt og kræver særlig opmærksomhed. Hos os stræber vi efter at skabe en tryg og støttende atmosfære, hvor familie og venner kan samles for at mindes og ære den afdøde.
Uanset om I ønsker en intim samling i vores hyggelige lokaler eller en mere omfattende begivenhed, er Café og Brasserie Florentz her for at imødekomme jeres behov.
Du kan kombinere din mødedag med walk and talk i Roskildes fantastiske Bypark som leder hele vejen ned til Roskilde Havn og Vikingeskibene en gåtur på 8-10 min. eller en gåtur i jeres pause ned gennem gågaden forbi Lise Nørgaard statuen eller ned til Roskilde Domkirke.
Vi står klar til at sammensætte jeres arrengement
Kontakt os for mere information eller aftale om fremvisning af vores lokale på info@cafeflorentz.dk eller +45 46 152 152
Kontakt os for forespørgsel
- Mulighed for sandwich*
- Mulighed for kaffe og kage
- Mulighed for øl og vand
- Mulighed for middag
*Sandwich inkludere 2-3 forskellige trekantssandwich (1-2 stk pr. person)
Menu 1
Forret
Okse carpaccio med bitter salat, ramsløg mayonnaise, fritet kapers, balsamico og parmesan.
Hovedret
Braiseret Okse Ca.200g braiseret okse med gulerodspuré, portobello svampe og sauce bordelaise. Serveret med kartofler vendt i urtesmør.
Dessert
Chokolademousse kage, friske bær og hjemmelavet vaniljeis.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.
Menu 2
Forret
Røget laks med syltet glaskål, frisk agurk og kærnemælk med peberrod og dildolie.
Hovedret
Braiseret Okse, Ca.200g braiseret okse med gulerodspuré, portobello svampe og sauce bordelaise. Serveret med kartofler vendt i urtesmør.
Dessert
Creme brulé
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.
Menu 3
Hovedret
Friterede Kammuslinger i tapioca med glaskål, asparges broccoli og estragon smørsovs.
Hovedret
Økologisk Oksemørbrad 200g, med stegte gulerødder, pommes puré med trøffel og sauce boderlaise. Serveret med grøn salat.
Dessert
Chokolade fondant Med syltet pære, salt karamel og jordbær sorbet.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.