Konfirmationer
FEST HOS FLORENTZ
Velkommen til Florentz Café og Brasserie – Den Perfekte Ramme til Konfirmationen!
Skal I fejre den store dag med stil? Hos Café og Brasserie Florentz skaber vi uforglemmelige øjeblikke ved at være værter for konfirmationsfesten. Vores unikke lokaler og kulinariske oplevelser danner den perfekte ramme omkring denne særlige begivenhed.
Elegance og Hygge
Vores charmerende lokaler kombinerer elegance med hygge og skaber den ideelle atmosfære til en mindeværdig konfirmationsfest. Med vores erfarne personale er I sikret en professionel betjening, der tager højde for alle detaljer, så I kan fokusere på at nyde dagen.
Lækre Konfirmationsmenuer
Vores dygtige kokke forkæler dine smagsløg med lækre retter lavet af friske ingredienser. Vores menuer kan tilpasses dine ønsker, og vi tilbyder lækre tre-retters menuer.
Vi står klar til at sammensætte jeres næste fest.
Kontakt os for mere information eller aftale om fremvisning af vores lokale på info@cafeflorentz.dk eller +45 46 152 152
Kontakt os for forespørgsel
- Mulighed for afskærmet lokale
- Mulighed for frokost arrengement
- Mulighed for middag arrengement
Menu 1
Forret
Okse carpaccio med bitter salat, ramsløg mayonnaise, fritet kapers, balsamico og parmesan.
Hovedret
Braiseret Okse Ca.200g braiseret okse med gulerodspuré, portobello svampe og sauce bordelaise. Serveret med kartofler vendt i urtesmør.
Dessert
Chokolademousse kage, friske bær og hjemmelavet vaniljeis.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.
Menu 2
Forret
Røget laks med syltet glaskål, frisk agurk og kærnemælk med peberrod og dildolie.
Hovedret
Braiseret Okse, Ca.200g braiseret okse med gulerodspuré, portobello svampe og sauce bordelaise. Serveret med kartofler vendt i urtesmør.
Dessert
Creme brulé
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.
Menu 3
Hovedret
Friterede Kammuslinger i tapioca med glaskål, asparges broccoli og estragon smørsovs.
Hovedret
Økologisk Oksemørbrad 200g, med stegte gulerødder, pommes puré med trøffel og sauce boderlaise. Serveret med grøn salat.
Dessert
Chokolade fondant Med syltet pære, salt karamel og jordbær sorbet.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.