Hvem er vi?

FLORENTZ Café & Brasserie åbnede i April 2015 og ligger på Algade 13 i den tidligere historiske Hotel Prindsen bygning. Hos FLORENTZ Café & Brasserie bestræber vi os på at lave al mad fra bunden af sæsonens råvarer.

OM OS

Vi tilbyder også afvikling af selskaber op til 50 personer i Florentz Selskabslokale og vi kan huse mindre mødehold op til 16 personer i vores mødelokale.

Vi udvælger og importerer vine fra hele verden. Det gør at vi kan tilbyde udsøgte vine til fordelagtige priser og kan til enhver tid rådgive om vinsammensætning til din mad- både i Cafe & Brasseriet samt til din fest eller andre større arrangementer.

Vi sætter faglighed og kvalitet højt og vores faglærte tjenere og kokke sætter en stor ære i at uddanne kommende kollegaer i såvel gastronomien som i at skabe den rare og behagelige atmosfære for vores gæster.

Hvad kan vi tilbyde

MØDER

Skal du snart afholde en konference eller et dagsmøde? Café Florentz tilbyder mødelokale som kan rumme op til 18 personer. 

cafe roskilde

OVERNATNING

Zleep Hotel Roskilde ligger i forlængelse af Florentz Café & Brasserie med en helt central placering midt på gågaden i Roskilde og er derfor et oplagt valg, når du søger overnatning.

SELSKABER

Hold din næste selskabsfest i vores smukke lokale med plads til 50 personer. Den autentiske bar skaber en varm og unik atmosfære i rummet. 

MADEN OG VORES KØKKENCHEF

Vi går op i god mad og har en ambition om at lave alting fra bunden og vi bruger altid friske kvalitetsråvarer. 

Vores køkken består af vores dygtige og erfarne køkkenchef samt faglærte kokke.

Vores café og brasserie er anmeldt som en af de bedste i test i forskellige medier.

INSTAGRAM

INSTAGRAM