Møder, kurser og firmafester
MØDER HOS FLORENTZ
Vores mødelokale kan huse op til 20 personer. Er du et mindre mødehold kan mødelokalet deles op i 2 afdelinger, så lokalet ikke føles for stort.
Vi sætter en ære i at sørge for at forplejningen under jeres dagsmøde er i særklasse således, at mødedeltagerne er veltilfredse og kan hellige sig dagsordnen på mødedagen. Punklighed, nærhed og tilfredshed er vores kodeord for at skabe en fantastisk oplevelse hos os.
Du kan kombinere din mødedag med walk and talk i Roskildes fantastiske Bypark som leder hele vejen ned til Roskilde Havn og Vikingeskibene en gåtur på 8-10 min. eller en gåtur i jeres pause ned gennem gågaden forbi Lise Nørgaard statuen eller ned til Roskilde Domkirke.
Vi står klar til at sammensætte jeres næste mødedag.
Kontakt os for mere information eller aftale om fremvisning af vores lokale på info@cafeflorentz.dk eller +45 46 152 152
Kontakt os for forespørgsel
- Mulighed for morgenmad*
- Mulighed for frokost
- Mulighed for middag
- Mulighed for kaffe, te og vand under mødet
- Projektor og Flipover
*Morgenmad inkludere hjemmebagte boller, smør, ost, 1 slags pålæg, marmelade og frugt
Menu 1
Forret
Okse carpaccio med bitter salat, ramsløg mayonnaise, fritet kapers, balsamico og parmesan.
Hovedret
Braiseret Okse Ca.200g braiseret okse med gulerodspuré, portobello svampe og sauce bordelaise. Serveret med kartofler vendt i urtesmør.
Dessert
Chokolademousse kage, friske bær og hjemmelavet vaniljeis.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.
Menu 2
Forret
Røget laks med syltet glaskål, frisk agurk og kærnemælk med peberrod og dildolie.
Hovedret
Braiseret Okse, Ca.200g braiseret okse med gulerodspuré, portobello svampe og sauce bordelaise. Serveret med kartofler vendt i urtesmør.
Dessert
Creme brulé
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.
Menu 3
Hovedret
Friterede Kammuslinger i tapioca med glaskål, asparges broccoli og estragon smørsovs.
Hovedret
Økologisk Oksemørbrad 200g, med stegte gulerødder, pommes puré med trøffel og sauce boderlaise. Serveret med grøn salat.
Dessert
Chokolade fondant Med syltet pære, salt karamel og jordbær sorbet.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.