Møder, kurser og firmafester

Leder du efter lokaler til afholdelse af jeres næste konference, dagsmøde eller bare generelt en firmafest? Hvorfor så ikke vælge mødelokale hos FLORENTZ Café & Brasserie.

MØDER HOS FLORENTZ

Vores mødelokale kan huse op til 20 personer. Er du et mindre mødehold kan mødelokalet deles op i 2 afdelinger, så lokalet ikke føles for stort.

Vi sætter en ære i at sørge for at forplejningen under jeres dagsmøde er i særklasse således, at mødedeltagerne er veltilfredse og kan hellige sig dagsordnen på mødedagen. Punklighed, nærhed og tilfredshed er vores kodeord for at skabe en fantastisk oplevelse hos os.

Du kan kombinere din mødedag med walk and talk i Roskildes fantastiske Bypark som leder hele vejen ned til Roskilde Havn og Vikingeskibene en gåtur på 8-10 min. eller en gåtur i jeres pause ned gennem gågaden forbi Lise Nørgaard statuen eller ned til Roskilde Domkirke.

Vi står klar til at sammensætte jeres næste mødedag.
Kontakt os for mere information eller aftale om fremvisning af vores lokale på info@cafeflorentz.dk eller +45 46 152 152

Kontakt os for forespørgsel

*Morgenmad inkludere hjemmebagte boller, smør, ost, 1 slags pålæg, marmelade og frugt

Menu 1

Tilbydes til min. 10 kuverter.

Forret

Okse carpaccio med bitter salat, ramsløg mayonnaise, fritet kapers, balsamico og parmesan.

Hovedret

Braiseret Okse Ca.200g braiseret okse med gulerodspuré, portobello svampe og sauce bordelaise. Serveret med kartofler vendt i urtesmør.

Dessert

Chokolademousse kage, friske bær og hjemmelavet vaniljeis.

425,- pr. kuvert

Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.

Menu 2

Tilbydes til min. 10 kuverter.

Forret

Røget laks med syltet glaskål, frisk agurk og kærnemælk med peberrod og dildolie.

Hovedret

Braiseret Okse, Ca.200g braiseret okse med gulerodspuré, portobello svampe og sauce bordelaise. Serveret med kartofler vendt i urtesmør.

Dessert

Creme brulé

475,- pr. kuvert

Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.

Menu 3

Tilbydes til min. 10 kuverter.

Hovedret

Friterede Kammuslinger i tapioca med glaskål, asparges broccoli og estragon smørsovs.

Hovedret

Økologisk Oksemørbrad 200g, med stegte gulerødder, pommes puré med trøffel og sauce boderlaise. Serveret med grøn salat.

Dessert

Chokolade fondant Med syltet pære, salt karamel og jordbær sorbet.

525,- pr. kuvert

Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.

Andre fester

Familiefester og Fødselsdage

Saml dine nærmeste og nyd en dag fyldt med kærlighed, latter og gode minder.

Konfirmationer

Vi skaber uforglemmelige øjeblikke, når vi fejrer konfirmationer.