Det tidligere Hotel Prindsen emmer af historie og har i århundrede været samlingspunkt for selskaber af alle størrelser.
Vi tilbyder afvikling af selskaber på op til 60 personer i vores tilstødende lokaler, hvor den smukke autentiske bar, er med til at skabe en helt unik atmosfære.
Vi kombinerer moderne og klassisk gastronomi med en forankret tro på service og ikke mindst individualitet, er nøgleordene for at skabe en helt unik oplevelse. Vi har sammensat vores selskabsmenu med 2 arrangementspakker, for at kunne give jer et eksempel på hvordan et arrangement hos FLORENTZ Café & Brasserie kan se ud.
Vi sætter faglighed og kvalitet i højsædet og vores faglærte tjenere og kokke sætter en stor ære i at uddanne kommende kollegaer i såvel gastronomien som at skabe den rare og behagelige atmosfære for vores gæster.
Vi tilbyder også afvikling af selskaber i vores selskabslokale som kan huse op til 60 personer og mødehold op til 16 personer i Florentz’ mødelokale.
Okse carpaccio med bitter salat, ramsløg mayonnaise, fritet kapers, balsamico og parmesan.
Braiseret Okse Ca.200g braiseret okse med gulerodspuré, portobello svampe og sauce bordelaise. Serveret med kartofler vendt i urtesmør.
Chokolademousse kage, friske bær og hjemmelavet vaniljeis.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.
Røget laks med syltet glaskål, frisk agurk og kærnemælk med peberrod og dildolie.
Braiseret Okse, Ca.200g braiseret okse med gulerodspuré, portobello svampe og sauce bordelaise. Serveret med kartofler vendt i urtesmør.
Creme brulé
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.
Friterede Kammuslinger i tapioca med glaskål, asparges broccoli og estragon smørsovs.
Økologisk Oksemørbrad 200g, med stegte gulerødder, pommes puré med trøffel og sauce boderlaise. Serveret med grøn salat.
Chokolade fondant Med syltet pære, salt karamel og jordbær sorbet.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.