Selskaber - Lad os yde, så du kan nyde

Det tidligere Hotel Prindsen emmer af historie og har i århundrede været samlingspunkt for selskaber af alle størrelser.

LAD OS YDE, SÅ DU KAN NYDE

Vi tilbyder afvikling af selskaber på op til 60 personer i vores tilstødende lokaler, hvor den smukke autentiske bar, er med til at skabe en helt unik atmosfære.

Vi kombinerer moderne og klassisk gastronomi med en forankret tro på service og ikke mindst individualitet, er nøgleordene for at skabe en helt unik oplevelse. Vi har sammensat vores selskabsmenu med 2 arrangementspakker, for at kunne give jer et eksempel på hvordan et arrangement hos FLORENTZ Café & Brasserie kan se ud.

Cafe Florentz

Vi sætter faglighed og kvalitet i højsædet og vores faglærte tjenere og kokke sætter en stor ære i at uddanne kommende kollegaer i såvel gastronomien som at skabe den rare og behagelige atmosfære for vores gæster.

Vi tilbyder også afvikling af selskaber i vores selskabslokale som kan huse op til 60 personer og mødehold op til 16 personer i Florentz’ mødelokale.

Familiefester og Fødselsdage

Saml dine nærmeste og nyd en dag fyldt med kærlighed, latter og gode minder.

Konfirmationer

Vi skaber uforglemmelige øjeblikke, når vi fejrer konfirmationer.

Begravelses og bisættelses arrangementer

Vi forstår, at disse øjeblikke er følsomme og kræver særlig omhu.

SELSKABSFORESPØRGSEL

Menu 1

Tilbydes til min. 10 kuverter.

Forret

Okse carpaccio med bitter salat, ramsløg mayonnaise, fritet kapers, balsamico og parmesan.

Hovedret

Braiseret Okse Ca.200g braiseret okse med gulerodspuré, portobello svampe og sauce bordelaise. Serveret med kartofler vendt i urtesmør.

Dessert

Chokolademousse kage, friske bær og hjemmelavet vaniljeis.

425,- pr. kuvert

Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.

Menu 2

Tilbydes til min. 10 kuverter.

Forret

Røget laks med syltet glaskål, frisk agurk og kærnemælk med peberrod og dildolie.

Hovedret

Braiseret Okse, Ca.200g braiseret okse med gulerodspuré, portobello svampe og sauce bordelaise. Serveret med kartofler vendt i urtesmør.

Dessert

Creme brulé

475,- pr. kuvert

Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.

Menu 3

Tilbydes til min. 10 kuverter.

Hovedret

Friterede Kammuslinger i tapioca med glaskål, asparges broccoli og estragon smørsovs.

Hovedret

Økologisk Oksemørbrad 200g, med stegte gulerødder, pommes puré med trøffel og sauce boderlaise. Serveret med grøn salat.

Dessert

Chokolade fondant Med syltet pære, salt karamel og jordbær sorbet.

525,- pr. kuvert

Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.

Andre fester

Julefrokost 2023

Du kan allerede nu booke din julefrokost, så du er sikret plads til din virksomhed, familie, venner, eller hvem I end kommer forbi til julemenu i 2023.

Send din forespørgsel gennem vores kontakt formular her på siden

OBS: Der er en minimumsbestilling på 10 personer.

Møder, Kurser og Firmafester

Vores moderne lokaler tilbyder den perfekte ramme for effektive og inspirerende møder.