Begravelses og bisættelses arrangementer
Leder du efter lokaler til afholdelse af jeres begravelses eller bisættelses arrangementer? Hvorfor så ikke vælge FLORENTZ Café & Brasserie.
Begravelses og bisættelses arrangementer
Velkommen til Café og Brasserie Florentz – din partner i at skabe værdige og respektfulde begravelses- og bisættelsesarrangementer.
Vi forstår, at hvert øjeblik er unikt og kræver særlig opmærksomhed. Hos os stræber vi efter at skabe en tryg og støttende atmosfære, hvor familie og venner kan samles for at mindes og ære den afdøde.
Uanset om I ønsker en intim samling i vores hyggelige lokaler eller en mere omfattende begivenhed, er Café og Brasserie Florentz her for at imødekomme jeres behov.
Du kan kombinere din mødedag med walk and talk i Roskildes fantastiske Bypark som leder hele vejen ned til Roskilde Havn og Vikingeskibene en gåtur på 8-10 min. eller en gåtur i jeres pause ned gennem gågaden forbi Lise Nørgaard statuen eller ned til Roskilde Domkirke.
Vi står klar til at sammensætte jeres arrengement
Kontakt os for mere information eller aftale om fremvisning af vores lokale på info@cafeflorentz.dk eller +45 46 152 152
Kontakt os for forespørgsel
- Mulighed for sandwich*
- Mulighed for kaffe og kage
- Mulighed for øl og vand
- Mulighed for middag
*Sandwich inkludere 2-3 forskellige trekantssandwich (1-2 stk pr. person)
Menu 1
Forret
Jordskokkesuppe
æble, bacon og jordskokker chips.
Hovedret
Oksecuvette
Ca.200g langsomt stegt oksecuvette med sæsonøl grøntsager og rødvinssauce.
Serveret med kartofler vandt i urtesmør.
Dessert
Gateau Marcel
Chokoladekage med chokolademousse.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.
Menu 2
Forret
Pocheret torsk
Pocheret torsk m. Blomkål puree, frittet salvie, brunt smør og hasselnødder.
Hovedret
Oksecuvette
Ca.200g langsomt stegt oksecuvette med sæsonøl grøntsager og rødvinssauce.
Serveret med kartofler vandt i urtesmør.
Dessert
Creme brulé
Classic creme brulé med chokolade crumble, frisk bær og jordbær sorbet.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.
Menu 3
Hovedret
Rimmet laks
Rimmet laks, agurker, fennikel, syltede perleløg og jalapeno vinaigrette.
Hovedret
Oksecuvette
Ca.200g langsomt stegt oksecuvette med sæsonøl grøntsager og rødvinssauce.
Serveret med kartofler vandt i urtesmør.
Dessert
Creme brulée
Classic creme brulé med chokolade crumble, frisk bær og jordbær sorbet.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.