Konfirmationer
FEST HOS FLORENTZ
Velkommen til Florentz Café og Brasserie – Den Perfekte Ramme til Konfirmationen!
Skal I fejre den store dag med stil? Hos Café og Brasserie Florentz skaber vi uforglemmelige øjeblikke ved at være værter for konfirmationsfesten. Vores unikke lokaler og kulinariske oplevelser danner den perfekte ramme omkring denne særlige begivenhed.
Elegance og Hygge
Vores charmerende lokaler kombinerer elegance med hygge og skaber den ideelle atmosfære til en mindeværdig konfirmationsfest. Med vores erfarne personale er I sikret en professionel betjening, der tager højde for alle detaljer, så I kan fokusere på at nyde dagen.
Lækre Konfirmationsmenuer
Vores dygtige kokke forkæler dine smagsløg med lækre retter lavet af friske ingredienser. Vores menuer kan tilpasses dine ønsker, og vi tilbyder lækre tre-retters menuer.
Vi står klar til at sammensætte jeres næste fest.
Kontakt os for mere information eller aftale om fremvisning af vores lokale på info@cafeflorentz.dk eller +45 46 152 152
Kontakt os for forespørgsel
- Mulighed for afskærmet lokale
- Mulighed for frokost arrengement
- Mulighed for middag arrengement
Menu 1
Forret
Jordskokkesuppe
æble, bacon og jordskokker chips.
Hovedret
Oksecuvette
Ca.200g langsomt stegt oksecuvette med sæsonøl grøntsager og rødvinssauce.
Serveret med kartofler vandt i urtesmør.
Dessert
Gateau Marcel
Chokoladekage med chokolademousse.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.
Menu 2
Forret
Pocheret torsk
Pocheret torsk m. Blomkål puree, frittet salvie, brunt smør og hasselnødder.
Hovedret
Oksecuvette
Ca.200g langsomt stegt oksecuvette med sæsonøl grøntsager og rødvinssauce.
Serveret med kartofler vandt i urtesmør.
Dessert
Creme brulé
Classic creme brulé med chokolade crumble, frisk bær og jordbær sorbet.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.
Menu 3
Hovedret
Rimmet laks
Rimmet laks, agurker, fennikel, syltede perleløg og jalapeno vinaigrette.
Hovedret
Oksecuvette
Ca.200g langsomt stegt oksecuvette med sæsonøl grøntsager og rødvinssauce.
Serveret med kartofler vandt i urtesmør.
Dessert
Creme brulée
Classic creme brulé med chokolade crumble, frisk bær og jordbær sorbet.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.