Møder, kurser og firmafester
MØDER HOS FLORENTZ
Vores mødelokale kan huse op til 20 personer. Er du et mindre mødehold kan mødelokalet deles op i 2 afdelinger, så lokalet ikke føles for stort.
Vi sætter en ære i at sørge for at forplejningen under jeres dagsmøde er i særklasse således, at mødedeltagerne er veltilfredse og kan hellige sig dagsordnen på mødedagen. Punklighed, nærhed og tilfredshed er vores kodeord for at skabe en fantastisk oplevelse hos os.
Du kan kombinere din mødedag med walk and talk i Roskildes fantastiske Bypark som leder hele vejen ned til Roskilde Havn og Vikingeskibene en gåtur på 8-10 min. eller en gåtur i jeres pause ned gennem gågaden forbi Lise Nørgaard statuen eller ned til Roskilde Domkirke.
Vi står klar til at sammensætte jeres næste mødedag.
Kontakt os for mere information eller aftale om fremvisning af vores lokale på info@cafeflorentz.dk eller +45 46 152 152
Kontakt os for forespørgsel
- Mulighed for morgenmad*
- Mulighed for frokost
- Mulighed for middag
- Mulighed for kaffe, te og vand under mødet
- Projektor og Flipover
*Morgenmad inkludere hjemmebagte boller, smør, ost, 1 slags pålæg, marmelade og frugt
Menu 1
Forret
Jordskokkesuppe
æble, bacon og jordskokker chips.
Hovedret
Oksecuvette
Ca.200g langsomt stegt oksecuvette med sæsonøl grøntsager og rødvinssauce.
Serveret med kartofler vandt i urtesmør.
Dessert
Gateau Marcel
Chokoladekage med chokolademousse.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.
Menu 2
Forret
Pocheret torsk
Pocheret torsk m. Blomkål puree, frittet salvie, brunt smør og hasselnødder.
Hovedret
Oksecuvette
Ca.200g langsomt stegt oksecuvette med sæsonøl grøntsager og rødvinssauce.
Serveret med kartofler vandt i urtesmør.
Dessert
Creme brulé
Classic creme brulé med chokolade crumble, frisk bær og jordbær sorbet.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.
Menu 3
Hovedret
Rimmet laks
Rimmet laks, agurker, fennikel, syltede perleløg og jalapeno vinaigrette.
Hovedret
Oksecuvette
Ca.200g langsomt stegt oksecuvette med sæsonøl grøntsager og rødvinssauce.
Serveret med kartofler vandt i urtesmør.
Dessert
Creme brulée
Classic creme brulé med chokolade crumble, frisk bær og jordbær sorbet.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.