SELSKABSMENU

Der tages forbehold for eventuelle menuændringer samt prisjusteringer.

Pakke 1

Tilbydes til min. 10 kuverter.

Forret

Svampetoast
Svampe-a-la creme med vesterhavsost, purløg på grillet franskbrød

Hovedret

Oksecuvette
Ca. 200g langtidsstegt oksecuvette med sæsonøl grøntsager og rødvinssauce. Serveret med nye kartofler.

Dessert

Gateau Marcel
Chokoladekage med chokolademousse.

395,- pr. kuvert

Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.

Pakke 2

Tilbydes til min. 10 kuverter.

Forret

Carpaccio
Af øko okseinderlår med purløg mayonnaise, radicchio, friteret kaper, balsamico og Comte

Hovedret

Oksecuvette
Ca. 200g langtidsstegt oksecuvette med sæsonøl grøntsager og rødvinssauce. Serveret med nye kartofler.

Dessert

Creme brule
Med chokolade crumble, friske bær og jordbær sorbet.

425,- pr. kuvert

Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.

Pakke 3

Tilbydes til min. 10 kuverter.

Forret

Røget laks
Røget laks med agurker, syrnet fløde split med dildolie og rug crumble

Hovedret

Oksecuvette
Ca. 200g langtidsstegt oksecuvette med sæsonøl grøntsager og rødvinssauce. Serveret med nye kartofler.

Dessert

Creme brule
Med chokolade crumble, friske bær og jordbær sorbet.

465,- pr. kuvert

Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.

INSTAGRAM

INSTAGRAM