Pakke 1
Forret
Svampetoast
Svampe-a-la creme med vesterhavsost, purløg på grillet franskbrød
Hovedret
Oksecuvette
Ca. 200g langtidsstegt oksecuvette med sæsonøl grøntsager og rødvinssauce.
Serveret med nye kartofler.
Dessert
Gateau Marcel
Chokoladekage med chokolademousse.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.
Pakke 2
Forret
Carpaccio
Af øko okseinderlår med purløg mayonnaise, radicchio, friteret kaper, balsamico og Comte
Hovedret
Oksecuvette
Ca. 200g langtidsstegt oksecuvette med sæsonøl grøntsager og rødvinssauce.
Serveret med nye kartofler.
Dessert
Creme brule
Med chokolade crumble, friske bær og jordbær sorbet.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.
Pakke 3
Forret
Røget laks
Røget laks med agurker, syrnet fløde split med dildolie og rug crumble
Hovedret
Oksecuvette
Ca. 200g langtidsstegt oksecuvette med sæsonøl grøntsager og rødvinssauce.
Serveret med nye kartofler.
Dessert
Creme brule
Med chokolade crumble, friske bær og jordbær sorbet.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.