SELSKABSMENU

Der tages forbehold for eventuelle menuændringer samt prisjusteringer.

Menu 1

Tilbydes til min. 10 kuverter.

Forret

Okse carpaccio med bitter salat, ramsløg mayonnaise, fritet kapers, balsamico og parmesan.

Hovedret

Braiseret Okse Ca.200g braiseret okse med gulerodspuré, portobello svampe og sauce bordelaise. Serveret med kartofler vendt i urtesmør.

Dessert

Chokolademousse kage, friske bær og hjemmelavet vaniljeis.

425,- pr. kuvert

Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.

Menu 2

Tilbydes til min. 10 kuverter.

Forret

Røget laks med syltet glaskål, frisk agurk og kærnemælk med peberrod og dildolie.

Hovedret

Braiseret Okse, Ca.200g braiseret okse med gulerodspuré, portobello svampe og sauce bordelaise. Serveret med kartofler vendt i urtesmør.

Dessert

Creme brulé

475,- pr. kuvert

Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.

Menu 3

Tilbydes til min. 10 kuverter.

Hovedret

Friterede Kammuslinger i tapioca med glaskål, asparges broccoli og estragon smørsovs.

Hovedret

Økologisk Oksemørbrad 200g, med stegte gulerødder, pommes puré med trøffel og sauce boderlaise. Serveret med grøn salat.

Dessert

Chokolade fondant Med syltet pære, salt karamel og jordbær sorbet.

525,- pr. kuvert

Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.

Husets Vinpakke

Tilbydes til hele selskabet. Et glas pr. ret

Cava (Velkomst)
La Cour des Dames, Blanc (Forret)
La Cour des Dames, Rouge (Hovedret)
Moscato d'Asti, Ca' Ed Balos (Dessertvin)

265kr pr. person

Elegant Vinpakke

Tilbydes til hele selskabet. Et glas pr. ret

Cava (Velkomst)
Pinot Grigio, Corte Majoli, ECO (Forret)
Chianti Colli Fiorentini DOCG (Hovedret)
Moscato d'Asti, Ca' Ed Balos (Dessertvin)

365kr- pr. person

Extravagance Vinpakke

Tilbydes til hele selskabet. Et glas pr. ret

Champagne Michel Gonet 69, Brut (Velkomst)
LArneis Langhe Damilano, 2021 (Forret)
LCh. Magondeau Beau sitee (Hovedret)
Muscat de Rivesaltes, Ch. Rombeau(Dessertvin)

465kr pr. person