Menu 1
Forret
Okse carpaccio med bitter salat, ramsløg mayonnaise, fritet kapers, balsamico og parmesan.
Hovedret
Braiseret Okse Ca.200g braiseret okse med gulerodspuré, portobello svampe og sauce bordelaise. Serveret med kartofler vendt i urtesmør.
Dessert
Chokolademousse kage, friske bær og hjemmelavet vaniljeis.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.
Menu 2
Forret
Røget laks med syltet glaskål, frisk agurk og kærnemælk med peberrod og dildolie.
Hovedret
Braiseret Okse, Ca.200g braiseret okse med gulerodspuré, portobello svampe og sauce bordelaise. Serveret med kartofler vendt i urtesmør.
Dessert
Creme brulé
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.
Menu 3
Hovedret
Friterede Kammuslinger i tapioca med glaskål, asparges broccoli og estragon smørsovs.
Hovedret
Økologisk Oksemørbrad 200g, med stegte gulerødder, pommes puré med trøffel og sauce boderlaise. Serveret med grøn salat.
Dessert
Chokolade fondant Med syltet pære, salt karamel og jordbær sorbet.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.
Husets Vinpakke
Tilbydes til hele selskabet. Et glas pr. ret
Cava (Velkomst)
La Cour des Dames, Blanc (Forret)
La Cour des Dames, Rouge (Hovedret)
Moscato d'Asti, Ca' Ed Balos (Dessertvin)
265kr pr. person
Elegant Vinpakke
Tilbydes til hele selskabet. Et glas pr. ret
Cava (Velkomst)
Pinot Grigio, Corte Majoli, ECO (Forret)
Chianti Colli Fiorentini DOCG (Hovedret)
Moscato d'Asti, Ca' Ed Balos (Dessertvin)
365kr- pr. person
Extravagance Vinpakke
Tilbydes til hele selskabet. Et glas pr. ret
Champagne Michel Gonet 69, Brut (Velkomst)
LArneis Langhe Damilano, 2021 (Forret)
LCh. Magondeau Beau sitee (Hovedret)
Muscat de Rivesaltes, Ch. Rombeau(Dessertvin)
465kr pr. person