Det tidligere Hotel Prindsen emmer af historie og har i århundrede været samlingspunkt for selskaber af alle størrelser.
Vi tilbyder afvikling af selskaber på op til 60 personer i vores tilstødende lokaler, hvor den smukke autentiske bar, er med til at skabe en helt unik atmosfære.
Vi kombinerer moderne og klassisk gastronomi med en forankret tro på service og ikke mindst individualitet, er nøgleordene for at skabe en helt unik oplevelse. Vi har sammensat vores selskabsmenu med 2 arrangementspakker, for at kunne give jer et eksempel på hvordan et arrangement hos FLORENTZ Café & Brasserie kan se ud.
Vi sætter faglighed og kvalitet i højsædet og vores faglærte tjenere og kokke sætter en stor ære i at uddanne kommende kollegaer i såvel gastronomien som at skabe den rare og behagelige atmosfære for vores gæster.
Vi tilbyder også afvikling af selskaber i vores selskabslokale som kan huse op til 60 personer og mødehold op til 16 personer i Florentz’ mødelokale.
Jordskokkesuppe
æble, bacon og jordskokker chips.
Oksecuvette
Ca.200g langsomt stegt oksecuvette med sæsonøl grøntsager og rødvinssauce.
Serveret med kartofler vandt i urtesmør.
Gateau Marcel
Chokoladekage med chokolademousse.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.
Pocheret torsk
Pocheret torsk m. Blomkål puree, frittet salvie, brunt smør og hasselnødder.
Oksecuvette
Ca.200g langsomt stegt oksecuvette med sæsonøl grøntsager og rødvinssauce.
Serveret med kartofler vandt i urtesmør.
Creme brulé
Classic creme brulé med chokolade crumble, frisk bær og jordbær sorbet.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.
Rimmet laks
Rimmet laks, agurker, fennikel, syltede perleløg og jalapeno vinaigrette.
Oksecuvette
Ca.200g langsomt stegt oksecuvette med sæsonøl grøntsager og rødvinssauce.
Serveret med kartofler vandt i urtesmør.
Creme brulée
Classic creme brulé med chokolade crumble, frisk bær og jordbær sorbet.
Serveret med hjemmelavet focaccia og pisket smør.